Český KrumLove, děkujeme

Když jsme tu koncertovali před pěti lety, byl to koncert pro turisty a kolemjdoucí. Takový ten kdy je hlavním úkolem zaujmout. To se se včerejším koncertem vůbec nedá srovnávat. Když se ozvalo, že zahraje "Epydemye" strhl se náměstím radostný aplaus. Já zvedla hlavu od ladičky kontrabasu a dojetí naskočilo hned na začátku.
Okamžik, ve kterém si uvědomíte, jak velký kus cesty a práce je za vámi. Ten pocit si chci zabalit, odnést domů v nazdobené krabičce a vracet se k němu v těžších pracovních chvilkách u počítače ?
V davu na náměstí jsem poznávala přátele a fanoušky z jihu Čech, Liberce, Prahy, Stradova, Moravy a dalších koutů Čech. Bylo to nádherné.
Navíc s námi do Krumlova přijely i naše rodiny a všechny děti a tak jsme koncert mohli sdílet s těmi, kteří nám neskutečně moc pomáhají plnit si náš velkej muzikantskej sen? Děkujeme

Galerie

Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie Epydemye fotogalerie
https://www.high-endrolex.com/49