Třicet hodin

V poledne jsme písněmi doprovodili k oltáři Lenku a Libora. Moji milí, když jste tančili a kolem vás se spontánně vytvořil kruh vašich přátel a rodiny, na nebi se objevila káňata a kroužila společně s námi. Nestihla jsem vám to říct, ale doteď mám mrazení.

Cestou do Neratova nás doprovázely tři obrovské vodní průtrže. Při prvním výhledu na Kostel Nanebevzetí Panny Marie zahřmělo naposledy. Potom se rozhostil klid. Nějakou dobu jsme si zvykali, než nám došlo, že opravdu můžeme. Že tam v té nádheře opravdu můžeme hrát. Trochu nesměle jsme rozezněli první akord a pak už jen splynutí v jedno. S prostorem i s vámi. Josefe a Antoníne, s pokorou děkujeme za tu možnost. Splnil se nám sen. A slibujeme, vrátíme se.

Noční přejezd. Na festivalu Janouškovo Ústí mě přivítal příjemný pocit, kolik lidí vytrvalo přes nepřízeň počasí a pokročilou noční hodinu. Koncert krásný, ale to potom ještě krásnější. Být společně s vámi. Jen tak na kraji pódia. Hrát, zpívat a tančit. Tolik mi chybělo napojení na jam sessionu. Když desítky lidí zpívají jednu píseň. Byla jsem tam absolutně šťastná. Slávku, jsi čaroděj. Čaroděj radosti ze života. Ve Tvé společnosti to ani nejde jinak. Díííky a pusu posílám.

Po pár hodinách spánku jsem otevřela okno, abych se nadechla čerstvého vzduchu. Na nebi krouží třináct statných čápů a já žasnu. Ta souhra. Každý z nich je tam sám za sebe, ale přitom všichni spolu. Co si z toho vzít? Nemám sílu přemýšlet. Čeká nás dlouhý návrat domů.

V Týně. Rychlé vybalení a zabalení a hurá na poslední cestu. Cestu za dětmi na Šumavu. Už se mi tolik tolik stýskalo. Mami, díky. Ty víš.?

Třicet hodin života ... 589 km ... 12 hodin na cestách
Sedím tady. Nabitá a šťastná. To je tak, když najdete svou životní vášeň heart Ze srdce přeji všem a posílám pozdrav ze Šumavy :-) Luc

Galerie

Epydemye fotogalerie
https://www.high-endrolex.com/49